Dagsorden til generalforsamling d. 30/6 kl. 18

22-06-2021

Kære medlemmer af KRK

Efter et par udskydelser grundet coronarestriktioner er det nu endelig ved at være tid til KRKs ordinære generalforsamling 2021. Den afholdes som annonceret d. 30. juni kl. 18 i klubhuset på Tømmerupvej 276, 2791 Dragør – alternativt i det lille ridehus. Bestyrelsen byder på let aftensmad til de fremmødte.

 

Tilmelding skal ske til bestyrelsen på mail til: Bestyrelsen@kongelunden.com for at sikre, at vi kan overholde gældende coronarestriktioner samt sørge for mad og drikke til alle.

Agendaen for generalforsamlingen 2021 er:

1. Valg af dirigent

2. Formandens beretning

3. Udvalgenes beretninger

4. Fremlæggelse af revideret regnskab

5. Behandling af indkomne forslag

6. Valg af formand

7. Valg af bestyrelsesmedlemmer

8. Valg af revisorer og revisorsuppleant (bilagskontrollanter)

9. Afstemning om vedtægtsændringer som fremsendt på mail

10. Udnævnelse af æresmedlemmer, såfremt nogen er indstillet*

1. Eventuelt

 

KRKs eksisterende vedtægter blev vedtaget d. 6/3-2018, og da flere forhold er forældet har bestyrelsen sammen med Dansk Rideforbund (DRF) gennemgået klubbens vedtægter og indstiller til, at klubbens medlemmer på kommende generalforsamling stemmer om vores forslag til klubbens kommende vedtægter, som er fremsendt til alle medlemmer d. 22. juni 2021. 

Vi beder derfor alle medlemmer læse det fremsendte dokument inden generalforsamlingen og håber, at vi med en afstemning kan få disse nye vedtægter godkendt. 

De nuværende vedtægter kan ses her.

I korte træk, indbefatter ændringerne følgende:

*Som nævnt er der i de vedhæftede vedtægter tilføjet et afsnit omkring æresmedlemmer. Det foreslås, at indstillinger fremover skal finde sted to uger før en kommende generalforsamling. Til dette års generalforsamling foreslår vi dog undtagelsesvis en tidsfrist på 3 dage før generalforsamlingen. Det betyder, at hvis man ønsker at indstille et medlem til æresmedlem ved denne generalforsamling bedes man indstille medlemmet ved at sende en mail til bestyrelsen med en begrundelse for indstillingen, senest d. 27/6-21. Mailadressen til bestyrelsen er: Bestyrelsen@kongelunden.com. Såfremt nogen er indstillet vil bestyrelsen under punkt 10 på agendaen fortælle herom og gennemføre en skriftlig, anonym afstemning, hvorefter medlemmet vil blive udnævnt til æresmedlem, såfremt mindst 2/3 af de fremmødte medlemmer har stemt for.

En evt. vedtagelse af vedtægtsændringer vil ikke have indflydelse på klubbens hidtidige oplyste æresmedlemmer, men ændringerne vil sikre en tydelig proces for udnævnelsen af æresmedlemskaber i Kongelundens Rideklub.

Såfremt I har kommentarer eller spørgsmål til ændringsforslagene, må I meget gerne give bestyrelsen besked forud for generalforsamlingen.   

Vi ser meget frem til en hyggelig aften med alle jer medlemmer d. 30/6.

De bedste hilsner
Bestyrelsen