Barselsvikar til dressurundervisning

13-06-2021

Kære medlemmer i KRK

Da Betina Svare er gravid holder hun en længere pause fra sin undervisning, der normalt foregår hver onsdag. Mens Betina er på barsel er det i stedet muligt at tilmelde sig undervisning hos Caroline Buur, hvilket også vil foregå onsdag eftermiddag/aften i det lille ridehus eller på den bagerste bane. 

Prisen er 150 kr. for 30 minutters undervisning. Tilmelding og afklaring af eventuelle spørgsmål foregår direkte til Caroline på tlf: 60635432. 

Om sig selv siger Caroline:
"Jeg er 22 år og har undervist børn og unge igennem de sidste 3 år. Dressuren for mig er utrolig vigtig, for uden dén bliver alle andre discipliner uopnåelige. Dressur handler ikke kun om svære øvelser og høje procenter, men om at være i ét sin hest - og kunne lytte og forstå, hvordan man arbejder sammen. Dressur for mig er den bedste fornemmelse. Dén fornemmelse af at danse og rykke sig gang for gang. Det jeg ligger mest vægt på er, at både rytter og hest lytter til hinanden samtidig med, at begge har det sjovt. Rytter og hest kan mærke min passion for undervisning og for sporten. Om man er springrytter, der gerne vil have styr på grundelementer, den nye eller erfarne rytter på stævnebanen, vil jeg elsker at hjælpe jer på vej til sammen at nå jeres mål. Derudover har jeg undervist i ryttermærker, og har derfor erfaringen og viden om hestens fysiske kunnen og det mentale hos både rytter og hest. For spørgsmål om eller tilmelding kontakt mig på 60635432."

Betina fortsætter sit arbejde i bestyrelsen og det meldes ud, når hun igen er klar til at genoptage sin undervisning. 

Med venlig hilsen
Bestyrelsen