Kursus: Dressur med Nadja Aaboe Sloth

11-04-2021

En glædelig nyhed er, at vi mandag d. 26. april vil afholde udendørs kursus i KRK. Kurset er det første af en række på i alt 3 mandage, som også tæller d. 31. maj og den 28. juni. Vi er rigtig glade for, at der er interesse for kurser i KRK og at Nadja har lyst til at besøge os. 

Nadja har hjemme i Vestsjælland og rider til daglig selv undervisning hos Leif Sørensen på sin skønne 8 års vallak Favour. De har sammen præsteret mange virkelige fine resultater, men pga. af coronaen, blev sidste år ikke som ønsket, hvor det hele skulle være afsluttet med UVM på det danske hold.

Hun underviser ryttere på alle niveauer fra LC til Intermediare og er lige engageret i sine ryttere, hvad enten der skal rides klub- eller landsstævner. Hun underviser på både pony- og hesteryttere og sætter sig også gerne i sadlen, såfremt rytteren måtte have et ønske herom.

Hendes eget stævneniveau ligger på nuværende tidspunkt på intermediare2 og træner mod Grand Prix, så de er klar til debut, så snart corona tillader det.

Der vil være mulighed for at ride enten en halv time til kr. 270 incl. moms eller tre kvarter til kr. 370 incl. moms. Når der skal afregnes er det enten kontant mod dags dato kvittering eller på kontooverførsel. Hvis man på dagen vil være sød at medbringe sin mailadresse, vil faktura bliver fremsendt til en elektronisk.

Undervisningen vil foregå udendørs – der kan gøres brug af headset, hvis rytteren ønsker det.

Tilmelding skal ske senest mandag den 19. april og vil være bindende. Skriv eller ring til Maria på tlf. 26137048 eller mail: maria_p06@yahoo.com

Tidsplanen vil herefter blive lavet, så er der særlige ønsker til tid meld meget gerne dette til tilmelding. Såfremt man skulle have lyst til at se lidt mere om Nadja eller klip fra hendes ridning – kan der søges på: ”NS Dressage" eller ”instagram nadjaaaboesloth”