Alle klubbens nuværende medlemmer bedes i januar 2021 oprette en profil (øverste højre hjørne) og tilmelde sig medlemsskab og evt. facilitetskort og evt. springundervisning. Spørgsmål hertil kan rettes til bestyrelsen på: Bestyrelsen@kongelunden.com

Kongelundens Rideklub (KRK) er en moderne rideklub beliggende i skønne omgivelser tæt på skov og strand og stadig tæt på København. Vi er en rideklub, hvor der er plads til alle og hvor vi sætter rammerne for, at alle typer ryttere kan mødes om vores fælles sport. KRK er en klub for privatejede heste/ponyer, vi er altså ikke en rideskole, hvor man kan lære at ride på lånte heste/ponyer.

Vi er ca. 270 medlemmer, der primært er aktive spring-, dressur-, islænder- og hyggeryttere.

Vil du være medlem af Kongelundens Rideklub så opret en profil (øverste højre hjørne) og klik her, hvor du kan købe medlemsskab og facilitetskort. 


Spørgsmål til og om Kongelundens Rideklub kan sendes til bestyrelsen på: Bestyrelsen@kongelunden.com 

 

Gældende coronarestriktioner i KRK:

  • Max 5 personer i hver zone*
  • Alle over 12 år skal bære mundbind, når de står/går i ridehusene
  • Der må ikke undervises i ridehusene
  • Klubhuset er lukket
  • Tilskuere må kun komme i ridehusene af sikkerhedsmæssige årsager
  • Bliv hjemme, hvis du er syg eller har været i nær kontakt med en, der er testet positiv for Covid-19

Der kan bookes en plads i et af ridehusene her. Husk at annullere din tid, hvis ikke du får brug for den alligevel.
*Ridehusene er én zone hver, den bagerste bane er én zone og den store bane to zoner, når der er opsat dressurhegn.
Ridehusplan/undervisningsplan er tilpasset coronarestriktionerne, og kan ses her

Der må være op til 5 tilskuere i hvert ridehus, bag barrieren – dog skal alle holde min. 2 meters afstand og bære mundbind, når de står/går i ridehusene. Der er håndsprit tilgængeligt i begge ridehus og ved rotunden. Såfremt du bliver testet positiv med Covid-19 og du har befundet dig i KRK indenfor 48 timer før du fik symptomer/blev testet, bedes du informere bestyrelsen herom på: bestyrelsen@kongelunden.com. 

 

KRK har følgende to facebook-grupper:

  • KRKs medlemmer: er en gruppe kun for klubbens aktive medlemmer, og bruges til daglig, intern kommunikation medlemmer i mellem og mellem bestyrelse og medlemmer. Vigtig information sendes dog også ud på nyhedsmail og lægges på hjemmesiden.
  • Kongelundens Rideklub – KRK: er en gruppe for alle, der har interesse i KRK og bruges derfor kun til ekstern kommunikation.

 

Nyheder

Arrangementer