Betina er en erfaren underviser og underviser med stort engagement på alle niveauer til og med MB. Hun har tidligere arbejdet som professionel rytter i både Tyskland og flere steder her i Danmark og er uddannet dressurdommer med over 2.500 dømte ekvipager bag sig.

Om sin undervisning siger Betina: "Det betyder alt for mig, at hest og rytter har det sjovt under min undervisning, men at de samtidig udvikler sig og føler sig motiveret til videre træning. Mine ryttere kan uden tvivl mærke min passion for heste og udvikling og min motivation for deres udvikling. Jeg vil gøre rigtig meget for mine ryttere, men jeg forventer samtidig, at rytterne ønsker udvikling og er klar til at arbejde for det. Min dommeruddannelse og store stævneerfaring gør mig meget kvalificeret til at hjælpe rytterne med stævneforberedelse, men det er bestemt ikke et krav, at man er stævnerytter for at ride undervisning hos mig – man skal blot have lyst og motivation til at forbedre sig selv og sin hest i dressuren."

Betina har desuden en kandidatgrad i erhvervspsykologi, hvilket giver hende en god forståelse for motivation og udvikling. Derudover er Betina uddannet Mentaltræninger og Performancecoach hos Rasmus Bagger, hvilket giver hende en masse værktøjer til at hjælpe ryttere også med de mentale aspekter af ridningen.  

For spørgsmål om eller tilmelding til Betinas undervisning, så kontakt gerne Betina på tlf: 20725503. Prisen er 150 kr. for 30 minutters undervisning. 

 

Betina er pt på barsel. 

Mens Betina er på barsel kan du tilmelde dig undervisning hos Caroline Buur onsdag eftermiddag/aften.

Prisen er 150 kr. for 30 minutters undervisning. Tilmelding og afklaring af eventuelle spørgsmål foregår direkte til Caroline på tlf: 60635432. 

Om sig selv siger Caroline:
"Jeg er 22 år og har undervist børn og unge igennem de sidste 3 år. Dressuren for mig er utrolig vigtig, for uden dén bliver alle andre discipliner uopnåelige. Dressur handler ikke kun om svære øvelser og høje procenter, men om at være i ét sin hest - og kunne lytte og forstå, hvordan man arbejder sammen. Dressur for mig er den bedste fornemmelse. Dén fornemmelse af at danse og rykke sig gang for gang. Det jeg ligger mest vægt på er, at både rytter og hest lytter til hinanden samtidig med, at begge har det sjovt. Rytter og hest kan mærke min passion for undervisning og for sporten. Om man er springrytter, der gerne vil have styr på grundelementer, den nye eller erfarne rytter på stævnebanen, vil jeg elsker at hjælpe jer på vej til sammen at nå jeres mål. Derudover har jeg undervist i ryttermærker, og har derfor erfaringen og viden om hestens fysiske kunnen og det mentale hos både rytter og hest. For spørgsmål om eller tilmelding kontakt mig på 60635432."​​​​​​