Anja Kit Andersen giver dig mulighed for at komme til bomtræning hver søndag i det lille ridehus. 

Anja er et kendt ansigt i KRK, hvor hun har brug det meste af sin tid på hesteryg. Hun er springrytter, men har altid gået op i dressuren, og har arbejdet i flere dressurstalde som unghesterytter – senest hos Anna Zibrandtsen. Anja går meget op i, at hestene lærer at bruge sig selv korrekt, med så fine og enkle hjælpere som muligt – hertil er bom-/cavaletti-træning en rigtig god teknik til både hest og rytter.

Ideen med bom-træning er, at træne og opbygge hestens mavemusker, overlinie og bagpartsmuskler, samt mærke hvordan hesten kan bære sig selv, og ride videre på det i den daglige ridning. Bomtræningen er også en super god måde, at sikre hesten en varieret træning.

Alle er velkomne til bomtræning - uanset alder, erfaring eller ambitionsniveau. Der tages hensyn til den enkle rytter/hest, men sammen prøver vi, at rykke grænser, så det maksimale af træningen bliver udnyttet.

Tilmelding foregår på tlf. 50986749 eller på facebook gruppen: Bom/cavalettitræning i Krk om søndagen, her kommer der hver uge  information om ugens træning.

Pris: 150 kr. for 30 minutteres eneundervisning. 100 kr. for 30 minutters undervisning på hold med 1 anden.