Ændringer i mulighed for spring

11-02-2021

Det er en svær tid at holde sin hest godt i gang. Det er især svært for springrytterne nu hvor der ikke må undervises indendørs og banerne er frosne. 

Bestyrelsen har tidligere åbnet for flere muligheder for at booke tid til spring i det lille ridehus - men de bliver hurtigt booket og vi vurderer derfor, at der er behov for yderligere muligheder for at springe, så man kan holde sin springhest ved lige i denne tid. 

Det er dog svært nok for alle ryttere at få tid til at ride deres heste nu, hvor der max må være 5 i hvert ridehus og banerne som bekendt er frosne. Vi kan derfor ikke bare udvide med en masse timer til egen spring - da der så vil være rigtig mange andre ryttere, der ikke har mulighed for at motionere deres hest. 

Bestyrelsen har derfor fundet en løsning vi håber, kan fungere for alle - så det prøver vi af fra d. 19. februar 2021. 

Fra d. 19. februar 2021 kan der bookes til egen spring i det lille ridehus i følgende tidsrum: tirsdag og torsdag kl. 18:30-21:30, lørdag kl. 12:30-13:30 og søndag kl. 19:30-21:30.
Hver gang er der afsat en halv time før og efter, hvor rytterne skal hjælpes ad med at sætte spring op og tage dem ned igen. Hvis ikke alle bookingtiderne er booket på dagen kan springene selvfølgelig tages op senere eller ned før. Hver bookingtid er på 20 minutter og der er plads til to ryttere ad gangen. Vi opfordrer derfor til, at man snakker med sine klubkammerater og finder en, der springer på ca. samme niveau og man så booker tid sammen. På den måde kan flere ryttere få sprunget og banen er klar, når ens tid starter. Der må, som med alle andre bookinger, max bookes en uge frem. 

Vi vil forsøge at få det til at passe med, at bunden harves kort efter sidste springrytter - men det er ikke altid det kan gå op. 

Vi håber I vil tage godt imod dette nye forsøg på at give plads til alle. 

Med venlig hilsen 

Bestyrelsen.