2017 Distrikt Springstævne d. 4.-5. februar

Tilmelding:

Sidste tilmelding er d. 27. januar


Hjælperliste:

Findes på  KRK’s FB gruppe.

Der skal bruges hjælpe til disse ting:
– Banehjælpere skal hjælpe med at bygge banerne før hver klasse og stå på banen under hver klasse. Der skal man sørge for, at bygge de spring op der vælter og lægge de bomme op der falder ned under klasserne. Man skal som banehjælper også være med til at markere start/mål
– Speaker: Der skal bruges speakere både til spring- og dressurstævner. Speakeren skal kalde de startende på banen i den rækkefølge der fremgår af startlisterne. Det er også speakeren der læser resultaterne op. Fra speakeren kan der også være service- meddelelser fra sekretariat, cafeteria og evt. efterlysninger.
– Skrivere: Ved springstævner sidder skriveren sammen med dommeren og speaker, og skriver de fejlsom rytteren evt. får i løbet af den bane og den tid der skal rides på. Det er noget dommeren fortæller dig.
– Parkering: Det er meget vigtigt for et stævne, at parkeringen er i orden, så der er plads til trailere og lastbiler. Derfor vil det være P vagten der er klubbens ansigt til alle vores gæster og give det første indtryk af stedet.
– opsætning og nedtagening af bane inden og efter stævnet.


Resultater: