Dortheasminde

Velkommen til Dortheas Minde!

f0aeab2d06

Dortheasminde ved indkørslen fra Tømmerupvej

 Bokse tilbydes på privat gård lige ved siden af Kongelundens Rideklub, islænderklubben Teitur,  Kongelundsskoven og Amager Fælled med cirka 60 km. ridestier. Alt kan nås via direkte ridesti fra gården.

Bus #30 går næsten til døren henholdsvis hver/hver anden time.

Vi har i alt 21 bokse fordelt på 6 små stalde. Vi lægger vægt på ro, orden og et stressfrit miljø for både heste og ryttere.

Man skal være over 20 år for at leje en boks. Samtidig forventes det, at man er fleksibel, imødekommende og hjælpsom af natur og har tid til at indgå i et samarbejde omk
ring ud/indlukning med gårdens øvrige pensionærer. Dette foregår i en turnusordning, hvor hver hesteejer typisk tager 2-3 vagter om ugen. Det er et krav, at man også kan deltage i hverdagene.

Vi tilbyder kun selvpas. Det vil sige, at man skal kunne komme hver dag og passe og tilse sin hest. Vi opstalder desværre ikke hingste, vallakker med hingstet adfærd, svært håndterbare heste eller heste med staldfejl.

Vi har flere jordfolde af forskellige størrelser, hvoraf nogle er kønsopdelt.

a605e0248d

Heste på sommerfold

Græsfolde tilbydes i sommerperioden efter nærmere aftale. Alle folde er indhegnet med nyere Poda hegn.

Af andre faciliteter kan nævnes: Dækken-tørrerum, toilet, fodertønder og skab til alle bokse. Yderligere plads forefindes, hvis man har brug for plads til eget skab. Der er mulighed for parkering af hestetrailer.

Prisen er 1.200 kroner for leje af boks inklusiv 5 spåner. Ekstra spåner kan købes og ligesom der kan købes hø (tør wrap) for 2 kroner/kg. Der er mulighed for at medbringe eget hø i mindre mængder efter aftale.

Ved interesse i leje af boks gives der en rundvisning, hvor vi tager en snak om gensidige forventninger til det kommende samarbejde. På samme måde forsøger vi at finde en plads på en egnet fold til den enkelte hest ud fra de behov og ønsker, som ejeren måtte have, samt ud fra de muligheder vi har på pågældende tidspunkt.

Fremvisning kan kun ske efter aftale.

Med venlig hilsen

Jens & Gry Aabak Kristoffersen

Telefon: 4045 2692

e-mail: gryaabak@hotmail.com