Nyhedsbrev – 18. oktober – Ny springtræner

Kære medlemmer i KRK

Vi har desværre i denne uge modtaget en pludselig opsigelse fra Ann Langgård, der ikke længere kan undervise i springning hos os om tirsdagen, pga. en skade.

For at springrytterne ikke skal stå uden undervisningsmulighed fra på tirsdag har vi allerede skaffet jer en anden springunderviser til at varetage undervisningen på tirsdag, altså d. 20. oktober.

Vi har fået mange henvendelser fra medlemmer med ønsker og forslag til nye springundervisere i KRK – tak for det. Flere af jer anbefalede Pedro Gosk og derfor har vi budt Pedro velkommen allerede på tirsdag, hvor interesserede ryttere kan ride en prøvetime hos ham. Hvis der er interesse for det, kan Pedro også afholde prøvetime tirsdag d. 27. oktober, da det ikke er sikkert, at alle interesserede kan nå det allerede på tirsdag.

Som I ved er vi alle nye i bestyrelsesarbejdet og har derfor ikke været i en lignende situation før. Med Pedro er der nu mulighed for springundervisning allerede på tirsdag, og så vender vi snarest tilbage med en orientering om den videre proces. Man behøver ikke ride undervisning på tirsdag for at have indflydelse på hvem, der bliver den nye springunderviser i KRK.

Pedro beskrives som: Dygtig, sympatisk, stabil, underviser på alle niveauer, god til både børn og voksne, unge som ældre heste. Han driver en salgsstald i Fredensborg, har redet nærmest hele sit liv og springer selv på nationalt og internationalt niveau.

Hvis du er interesseret i at ride en prøvetime hos Pedro kan du tilmelde dig til Camilla Nielsen via. SMS på: 20998043. Det koster 200 kr. Skriv hvem du er, hest/pony (kategori), niveau, og i hvilket tidsrum du kan ride. Der vil blive taget udgangspunkt i tirsdag d. 20, men kan du først ride tirsdag d. 27, skal du gøre opmærksom på dette. Gør også opmærksom på det, hvis du ønsker at ride begge tirsdage. Tilmelding til d. 20. oktober skal ske senest mandag d. 19. oktober kl. 17.00.

Vi ved, at det er kort varsel – vi har skyndt os at stable en ny undervisningsmulighed på benene til jer. Vi søger fortsat andre alternativer, der kan afgive prøvetimer, hvorefter I som medlemmer kan give jeres bud på, hvem I ønsker tilknyttet som fast springunderviser i klubben.

Har du input eller spørgsmål er du velkommen til at sende dem på undervisning@kongelunden.com. 

Vi vender snarest tilbage omkring den videre proces – men er du interesseret i at ride hos Pedro, så skynd dig at tilmelde dig.

Med venlig hilsen

Undervisningsudvalget