Stævne d. 17. – 18. oktober 2020

      Ingen kommentarer til Stævne d. 17. – 18. oktober 2020

Hej alle medlemmer i KRK

Vi holder dressurstævne i klubben i weekenden d. 17.-18. Oktober for ponyer og heste.

I forbindelse med stævnet vil det store ridehus være lukket fra fredag aften kl. 20.30 og indtil stævnet slutter søndag aften ca. kl. 18. Det lille ridehus samt rotunden vil være lukket under stævnet og den store udendørsbane kan blive brugt til parkering efter behov. Der kan rides på den bagerste dressurbane hele weekenden.

Hjælperlisten er fyldt – stort tak til alle dem, der har meldt sig.

Pga. corona vil der være nogle ting, der er lidt anderledes end de plejer. Al kontakt med sekretariatet for rytterne vil foregå gennem yderdøren fra sekretariatet ud mod det lille ridehus. Hjælpere er dog velkomne til at bruge den ”normale” indgang og må også gerne komme ind i sekretariatet – dog må der ikke være mere end i alt 4-5 personer derinde ad gangen. Det vil være muligt for hjælpere at hente mundbind i sekretariatet i det omfang det er nødvendigt.

Derudover vil der være begrænset plads til tilskuere i det store ridehus og vi håber derfor I vil undlade at hænge ud i det store ridehus i længere tid, så der kan blive plads til rytternes hjælpere m.fl. Tilsvarende er rytterne blevet bedt om at holde sig til kun at medbringe én hjælper og så vidt muligt ride hjem, når de er færdige.

Mere info og starttider (foreløbige indtil fredag ca. kl. 18) findes på Equipe: https://online.equipe.com/da/competitions/39227 og https://online.equipe.com/da/competitions/39226Vi glæder os rigtig meget til en dejlig weekend med massere af dressur.

Med venlig hilsen

Stævneudvalget