Nyhedsbrev – 8. oktober

      Ingen kommentarer til Nyhedsbrev – 8. oktober

Hej alle medlemmer i KRK

Vi håber, at I alle har det godt og fortsat passer godt på jer selv og hinanden i disse corona-tider. Hermed endnu en nyhedsmail fra jeres nye bestyrelse.

Baneudvalget
Det nyoprettede baneudvalg har modtaget rådgivning i banepleje og er i løbende dialog med eksperter, for at kunne sikre den bedst mulige pleje af KRK’s baner – både inde og ude. Baneudvalget kan kontaktes på bane@kongelunden.com.

Stævneudvalget
Der er kommet nye kræfter til i stævneudvalget og vi i bestyrelsen glæder os meget til samarbejdet.

Online booking
I mange år har man som KRK-medlem kunne booke tid til løsspring, longering eller egen instruktør via. booking-listerne i det lille ridehus. For at gøre det mere tilgængeligt for klubbens medlemmer har vi nu valgt at erstatte disse bookinglister med et online booking-system, i første omgang i en forsøgsperiode. Fra mandag d. 19. oktober 2020 fjernes bookinglisterne og man skal i stedet booke tiderne via: https://bookingportal.com/kongelundens-rideklub (linket bliver også uploadet til hjemmesiden, www.kongelunden.com).

For at booke en tid skal man oprette en profil (eller logge ind med facebook login). Der gælder de samme regler på den online booking-portal, dvs. at man max må booke en uge frem, og hvis man ikke får brug for bookingen alligevel, bedes man slette den hurtigst muligt, så tiden er ledig for andre.

Vi håber, at I vil tage godt imod dette forsøg. Feedback modtages meget gerne på bestyrelsen@kongelunden.com. Hvis du er i tvivl om brugen af online booking eller har udfordringer med at oprette en bruger eller lignende, er du meget velkommen til at kontakte Betina Svare på tlf: 20725503.

Dressurstævne
Den 17. og 18. oktober holder vi dressurstævne (med mindre corona-restriktionerne forhindrer dette). Det betyder, at ridehusene er lukket for klubbens øvrige medlemmer, mens stævnet står på.

Det var alt for nu – som altid vil vi meget gerne modtage ris, ros, forslag mm. på bestyrelsen@kongelunden.com.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen