Affalds- og hjælperchampionat 2017

Så er vi i rideklubben klar til at rulle to nye championater, nemlig affalds- og hjælperchampionat.

Affaldschampionat, handler ikke om hvem der er bedst til at samle skrald op, men derimod hvem der er ’bedst’ til at falde af. Afsidninger kan både indberettes af tilskuere til faldet, samt af rytteren selv. Championatet kører i 2017 fra 1. juni til 31. december. Vinderen af affaldschampionatet vil blive kåret ved årets generalforsamlinger.

Hjælperchampionatet, er her hvor man præmieres for f.eks. at samle skrald, men det er også her man præmieres for de mange timer man lægger i rideklubben i forbindelse med arbejdsdage, stævner samt ved hverdags arbejde med f.eks. at feje barriere i ridehusene. Championatet kører i 2017 fra 1. juni til 31. august. Vinderne er de 3 medlemmer der har lagt flest timer i rideklubben, mens der også vil blive uddelt en præmie til en tilfældig hjælper der har hjulpet over 10 timer, og som ikke er en af de 3 medlemmer med flest timer.

Alle reglerne for begge championater findes inde på hjemmesiden www.kongelunden.com, under championater og mesterskaber.

Vi håber I vil indberette på livet løs, afsidninger og hjælp i juni måned kan indberettes indtil 15. juli 2017 

Mvh. Stævneudvalget & Juniorudvalget